Hur skulle du beskriva din stil?
Jag fotar både med en analog mellanformatskamera och en digital kamera i naturligt ljus för att skapa en mjuk, romantisk och drömlik känsla.

Hur länge har du fotat bröllop?
Fem år!

Varför fotar du film?
Jag fotar med film för att det får mig att känna mig som en konstnär. Jag väljer film efter vilken typ av färgpalett och stil som jag vill uppnå. Film är definitivt inte som något annat. Det skapar dessa mjuka, underbara hudtoner och vackra pastellfärger med exakt rätt mängd kontrast.

Med film har man inte möjlighet att titta på skärmen som du kan på en digitalkamera, vilket betyder att det är viktigare än nånsin att det blir bra direkt.
Men det är just det jag älskar med film, det är den del som får mig helt pirrig och så spänd på att se vad jag har skapat.

Hur lång tid tar det innan jag får mina bilder?
Efter ditt bröllop eller porträttfotografering så skickar jag iväg filmrullarna till ett labb som har ett nära samarbete med mig och förstår min stil. De framkallar filmen och scannar negativen för att skapa högupplösta Jpg filer. Det tar ungefär 4-6 veckor för att behandla och redigera dina digitala bilder.

Hur många bilder ingår?
På ett ungefär så levererar jag 40-60 bilder per timme, så om vi fotar i 8 timmar kan du räkna med att du får 300-500 bilder.

Erbjuder du även fotoalbum?
Absolut! Album är ett fantastiskt sätt att visa upp dina bilder för familj och vänner. Jag designar fotoboken för dig, efter detta har du möjlighet att recensera albumet online, kommentera och ändra hur du vill att designen ska se ut.
Omslag finns i flera olika färger och material.

Varför ska vi boka en förlovningsfotografering / provfotografering?
Jag rekommenderar alltid en förlovningsfotografering. Under tiden jag fotograferar er kommer ni att bli mer och mer självsäkra framför kameran och knappt märka att jag är där när ni flörtar med varandra, och får fram de mest intima och känslosamma ögonblick som ni vill föreviga.
Ni kommer också att få se hur jag arbetar och vi kommer att lära känna varandra lite mer före er bröllopsdag.

Reser du för bröllop?
Åh så gärna! Jag blir otroligt inspirerad av nya platser och unika landskap så kontakta mig var än ditt bröllop kan vara. 

Priser?
Bröllop börjar på SEK 9000 för 1,5 timme.
Porträttfotografering börjar på SEK 3500

Hur bokar jag dig?
Vid bokning sker en kontrakt skrivning där det står vad vi kommit överens om, för båda parters skull. I samband med detta sker också den första betalningen i förskott som är 50% av den totala kostnaden, för en fullständig bokning. Resterande 50% betalas som senast 14 dagar efter bröllopet.