Barnfotograf Göteborg - Levande "skolfoton"

Finns det fler än jag som är hyfsat trött på skolfoton, eller annat namn - "massproduktionen". Nej, nu tycker jag det är dags på riktigt att rensa bort bland de gamla, livlösa bilderna. Och in med de nya bilderna som visar människor precis så som vi är, äkta känslor och du får sitta eller stå precis så som du vill.

Barnfotograf Göteborg - Barnfotografering Halmstad - Familjefotografering Familjefotograf Fotograf Stockholm
Barnfotograf Göteborg - Barnfotografering Halmstad - Familjefotografering Familjefotograf Fotograf Stockholm

Barnfotografering i Göteborg. Det var en perfekt höstdag med vackert gyllene ljus, och precis sådär kallt så man kan ha på sig sin snygga höstjacka utan att frysa. Men nu börjar det ju faktiskt närma sig jul och vad är väl inte en bättre julklapp än fotografier på sina älskade att ge bort till sina nära och kära,  det är alltid en present som värmer. För att boka in ett möte eller fotografering, kontakta mig på: info@kristinamalmqvist.com

Barnfotograf Göteborg - Barnfotografering Halmstad - Familjefotografering Familjefotograf Fotograf Stockholm
Barnfotograf Göteborg - Barnfotografering Halmstad - Familjefotografering Familjefotograf Fotograf Stockholm
Barnfotograf Göteborg - Barnfotografering Halmstad - Familjefotografering Familjefotograf Fotograf Stockholm